idha-Online

idha-Online er et svensk utviklet web-basert system for håndtering av data fra digitale fartsskrivere, systemet er utviklet med fokus på brukervennlighet og å minimere antall supportsaker.

Få kontroll på firmaets data fra digitale fartsskrivere og sjåførkort.

Idha- Online er meget oversiktlig og enkelt i bruk, og kan samle data fra alle firmaets enheter, enten du laster data automatisk eller manuelt fra fartsskriveren og sjåførkort.

Idha- Online er et av det rimeligste analyseprogrammet på markedet, og vi sørger for at du får den beste oppstarten, slik at du unngår bekymringer.

Idha- Online sørger for korrekt oppbevaring av data fra fartsskriver og sjåførkort, og disse kan nås uansett hvor du befinner deg, enten fra PC eller en smarttelefon. Idha- Online viser med det samme om du har sørget for å laste dine data i tide, og viser i samme øyeblikk eventuelle overtredelser på kjøre- og hviletider og arbeidstidforskriften for yrkesbil sjåfører (FATS). Overtredelse kontroll brukes i samsvar med EU- forordning 165/2014.

Idha- Online passer for alle firmaer, store som små, og administrator kan enkelt tildele flere brukere slik at man kan sette opp avdelingstilganger, noe som sikrer at hver avdeling holder styr på sine kjøretøy, sjåfører og kjøre- og hviletider.

Kontakt oss i dag og vi setter deg enkelt i gang og du får selvfølgelig en testperiode for å bli overbevist om at du bruker et av markedets beste analyseprogrammer for kjøre- og hviletids bestemmelser.

Systemkrav

Internett-tilkoblet datamaskin
Standard nettleser; Chrome, Firefox, Safari eller Internet Explorer